Twitter Bootstrap oDesk Test Answer

Twitter Bootstrap Test

20 multiple choice question and you should complete all question less than 20 minutes

Test Contents

  • Scaffolding
  • CSS
  • Layout Conponents
  • JavaScript Plugins
  • LESS Stylesheets
  • Mobile First Design

 

1. Which of the following is the default hover background color of the table row?

a) #f9f9f9
b) #f5f5f5
c) #ddd
d) #66afe9

Ans: b

2. which of the following are not option of the method $().tooltip(options)?

a) animation
b) delay
c) backdrop
d) show

Ans: c & d

 

3. Which of the following will set a modal window to not be closed on click?

a) Setting the option “backdrop” to true
b) Setting the option “backdrop” to static
c) Setting the option “keyboard” to true
d) None of these

Ans: b

 

4. Which of the following classes are contextual classes?

a) .success
b) .warning
c) .error
d) .danger

Ans: a, b & d

 

5. Which of the following classes will make tables scroll up horizontally when width of the view is under 768px?

a) .table
b) .table-striped
c) .table-condensed
d) .table-responsive
e) .table-scrollable

Ans: d

 

6. Which of the following will correctly call a dialog prompt?

a) $(‘#myModal’).modal()
b) $(‘#myModal’).modal({keyboard:false})
c) $(‘#myModal’).modal(‘show’)
d) All of these

Ans: d

 

7. Which of the following LESS variables does not belong to the Navbar component?

a) @navbar-margin-bottom
b) @navbar-border-radius
c) @navbar-padding-horizontal
d) @navbar-default-height

Ans: d

 

8. What does the following HTML code do?

<span class=”badge”>…</span>

a) It indicates dropdown functionality and direction
b) It utilizes the micro clearfix.
c) It highlights new or unread items.
d) It extends the entire viewport.

Ans: c

 

9. Which type of trigger cannot be used with the “delay” option to show and hide a popover?

a) click
b) hover
c) focus
d) manual

Ans: d

 

10. How many validation styles for states of on-form controls does Bootstrap have?

a) 6
b) 5
c) 4
d) 3

Ans: d

 

11. Which of the following statements is correct about using the collapse plugin?
A) The Transitions plugin must be included.
B) The popover plugin must be included.

a) Statement A is true while Statement B is false. t B is true while Statement A is false.
c) Both statements are true.
d) Both statement are false.

Ans: a

 

12. Which of the following is the correct description of the given table?
<table class=”table”>

</table>

a) It has light padding and only horizontal dividers with an enabled hover state on table rows within a <tbody>
b) It has zebra-striping enabled on any table row within the <tbody>.
c) It has light padding and only horizontal dividers.
d) It is compacted by cutting cell padding in half.

Ans: c

 

13. Which of the following are no Bootstrap plugins?

a) transition
b) tocible
c) tooltip
d) boilerplate

Ans: b & d

 

14. What does the following HTML code do?
<span class=”caret”></span>

a) It generates a close icon for dismissing content like modals and alerts.
b) It utilizes the micro clearfix.
c) It indicates dropdown functionality and direction.
d) it indicates back button functionality.

Ans: c

 

15. Which of the following statements are correct with regards passing potions?

a) Options can be passed via data attributes or JavaScript.
b) For data attributes, the option name has to be appended to option-, as in option-animation=””.
c) For data attributes, the option name has to be appended to data-, as in data-animation=””.
d) Option can be passed only via JavaScript.

Ans: a & c

 

16. Which of the following are helper classes?

a) .close
b) .badge
c) .caret
d) .clearfix

Ans : a, c & d

 

17. Which of the following will set a modal window to be closed when the escape key is presed?

a) Setting the option “backdrop” to true
b) Setting the option “backdrop” to static
c) Setting the option “keyboard” to true
d) Setting the option “escape” to true

Ans: c

 

18. Which of the following is not a Bootstrap component?

a) Glyphicons
b) Breadcrumbs
c) Dropdowns
d) Pivottable

Ans: d

Comments
  1. Elmar Rhex Gomez

    Great! Almost Update I think there are 5 questions where not here! But Excellent

  2. ahmed

    Great job man. got 4.5 out of 5. Thanks a lot!!!

  3. Sandeep

    Thanks dear got 5/5

  4. additional hints

    I simply want to tell you that I am just newbie to blogs and absolutely enjoyed your blog site. Likely I’m want to bookmark your website . You amazingly have incredible stories. Appreciate it for sharing your website page.

  5. Hank Gabrielli

    Normally I do not read post on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to try and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite nice post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *