Freelancer Orientation exam answer 100% correct pass must

Dear friends today I share a great gift for freelancer. Freelancer.com is a big freelancing web site .many intelligent freelancer work in this web site.Here any one can join for free .but the main problem is completing profile up to 80% .who complete his/her profile 80%,his profile called standard profile .To complete your profile 80% you must pass the freelancer orientation exam .it is so much difficult .but now I give you all freelancer orientation question with 100% accurate answer .

1. Where Can I Find a list of projects i’m Currently working on?
Answer: On the freelancer View of my Dashboard

2. Question: How Much Does it Cost To Register as a Freelancer On Freelancer.com
Answer: There is No Cost To Register

3. How can a freelancer increase his/her chances of winning bids?
Answer: All of these

4. Multiple Freelancer.com accounts are required in order to both bid on jobs as a freelancer and hire freelancer as an employer
Answer: False

5. Question : How can A Freelancer stay up to date on new projects
Answer: BY any of these Methods

6. Question: What is the Mountly Bid limit for a Premium member?
Answer: 500 Bids Limit

7. Question: How can a Freelancer Increase his/her Chances of Winning bids?
Answer: All Of These

8. Which of the following is the Correct way for a freelancer to use the project Clairification Board?
Answer: TO Ask Questions about a project after Bidding

9. Question: how can A freelancer Avoid being Cheated on a project
Answer: All of these

10. Question: Where can a Freelancer see how many bid He/she has Left?
Answer: in the Welcome Section of the Dashboard

11. What Would pervient a freelancer from bidding on a project?
Answer: Any of these

12. How can a freelancer contact an employer before being setected for a project?
Answer: Send a private message to the employer’s inbox

13. How much does it cost to bid on a project?
Answer: It Depends on the project budget

14. What advantages does standard membershio offer a freelancer?
Answer: All of these are correct.

15. Question : Which of the Following methods is Recommended for a freelancer to draw extra Attention to his/her Bid on a project?
Answer : Choose the Highlight my bid opton.

16. Can a freelancer bid on a project that’s posted as private?
Answer: Yes,but there is a $3.00 fee to bid

17. What the Mountly bid limit for a basic member?
Answer: 50

18. How many job types can a premium member have selected the qualification section of his/her profile?
Answer: 100

19. What Should a freelancer do if he/she suspects an employer of fraud after bidding a project
Answer: Report the activity to freelancer.com Support

20. What Would prevent a freelancer from bidding on a project?
Answer: Any of these

21. Besides doing employer projects, how else can a freelancer make money on freelancer.com?
Answer: Any of these

22. I have Submitted feedback for an employer.But it doesn’t show on the employer’s profile ,why not?

The employer doesn’t allow feedback

23. What advantage does the Milestone Payment system Offer freelancers over other payment method?

Answer:All of these are correct

24.If a freelancer prefers not to start a project until a Milestone Payment has been created, how can he/she let prospective employers know that when placing a bid?

Answer:
Enter an amount in the “Initial milestone percentage required (0-100%)?” box on the bid form.

24.I was awarded a project several days ago, but the Milestone Payment I requested hasn’t been created. What should I do?
.
Answer:Contact the employer with a polite reminder or issue a milestone payment request.

25.I’ve noticed a project that violates Freelancer.com’s policies. What should I do?

Answer:Submit a ticket to the “Report Violations” department of Online Support.

26.What action should a freelancer take if an employer cancels a Milestone Payment before the project deadline?

Answer:Launch a dispute as soon as possible

27.What advantage does the Milestone Payment system offer freelancers over other payment methods?

Answer: All of these are correct

28.How can Freelancers earn back their bids?

Answer:By accepting a project that has been awarded to them.

29.Besides doing employer projects, how else can a freelancer make money on Freelancer.com

Answer:Freelancer Affiliate Program

30.I’ve completed a project, but the employer hasn’t made the PayPal payment promised. What should I do?

Answer:There is no recourse available on Freelancer.com for projects paid outside the Milestone Payment system

31.When does a freelancer pay a commission on a fixed-price project?

Answer:When the freelancer accepts the project

32.I was awarded a project several days ago, but the Milestone Payment I requested hasn’t been created. What should I do?

Answer:Contact the employer with a polite reminder or issue a milestone payment request

33.What should a freelancer do if an employer asks for his/her contact information before awarding him/her a project?

Answer:Send his/her email address

34.Which of the following is NOT a good way for a freelancer to ensure good feedback for a project?

Answer:Offer a lower price in exchange for good feedback

35.Where can a freelancer see how many bids he/she has left?

Answer:In the “Welcome” section of the Dashboard

36.Which of the following can be posted in a private message immediately after bidding on a project?

Answer:work samples

37.How can a freelancer increase his/her chances of winning bids?

Answer:All of these

38.What is the monthly bid limit for a Premium member?

Answer:500

39.How much does it cost to register as a freelancer on Freelancer.com?

Answer:There is no cost to register.

40.What advantage does the Milestone Payment system offer freelancers over other payment methods?

Answer:All of these are correct

41.How can a freelancer contact an employer before being selected for a project?

Answer:There is no way to contact an employer

42.How can a freelancer contact an employer before being selected for a project?

Answer:Send a private message to the employer’s Inbox.

43.Can a freelancer change a bid placed on a project?

Answer:Yes, if the project is still open for bidding.

44.I’ve noticed a project that violates Freelancer.com’s policies. What should I do?

Answer:Submit a ticket to the “Report Violations” department of Online Support.

45.I have submitted feedback for an employer, but it doesn’t show on the employer’s profile. Why not?

Answer:The employer hasn’t yet submitted feedback for you.

46.How can a freelancer stay up to date on new projects?

Answer:By any of these methods

47.What action should a freelancer take if an employer cancels a Milestone Payment before the project deadline?

Answer:Launch a dispute as soon as possible.

Comments
  1. Alireza

    Looking for freelancer photoshop exam answers… please let me know if there was any 🙁 alizap1991@gmail.com

  2. ankur sharma

    thanks bro

  3. sani

    last answer wrong

  4. dhinfosoft.org

    i have scored 85% ….:-)

  5. John

    Thanks for post. Employer Orientation and some another tests here:
    http://freelancer-answers.blogspot.com/
    Just contact the author for help.

  6. Amith

    Your rock bro 🙂 thanks

  7. Coder Saiful

    thanks bro… really nice collection.

  8. Ruchika Pal

    Thanks but it was extremely hard to scroll through your page while the timed test was going on… Atleast Highlight your questions man! It was so frustrating to find the right question on your page while the clock was ticking!

  9. tmr

    Thanks for the post. Here is another useful article http://freelancer-questions.blogspot.com/

  10. Fredericka

    I was curious if you ever thought of changing the layout of your site?
    Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so
    people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures.
    Maybe you could space it out better?

  11. cerchi-in-lega.info

    . . . .

  12. Azhar Always

    Nice Thanks Guys
    My Blog

  13. khalilurnipun

    Thank you for your post!!!

  14. Homepage

    I simply want to say I am just very new to blogs and truly loved you’re web page. Likely I’m planning to bookmark your blog . You actually have outstanding articles. Many thanks for sharing your webpage.

  15. Womens Health

    Very nice post and right to the point. I don’t know if this is really the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to employ some professional writers? Thanks in advance 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *